Пошук по сайту
Online допомога
Мой статус
Партнёры
czech_logo KPD_logo

Справжнім дозвольте запропонувати Вашій увазі детальну концепцію постачання технологічного обладнання для броварні ресторанного типу різної продуктивності, комплектації та виконання.

Нами вироблені мініпивзыводи постачаються для розміщення їх у ресторанах і готелях, де передбачається, що процес виробництва пива буде вестися безпосередньо при спостереженні відвідувачів і гостей, як елемент шоу. Постачається технологічне обладнання і рішення служать для виробництва, розливу, а на вимогу замовника, і дистрибуції живого якісного пива.

Основою застосовуваної технології є виробництво сусла двузаторним декокціоним способом, варіння сусла з хмелем, охолодження охмеленого сусла і його бродіння під впливом пивоварних дріжджів. Продуктивність пивзаводу визначається в гектолітрах виробленого пива за рік.

Описане вище технологічне обладнання, що виготовляється і поставляється нами, здатне задовольнити найвибагливіших замовників, які вимагають від технології отримання пива "чеського, німецького" типів, різної щільності (8%, 10%, 12% і більш щільні сорти), пиво світле, темне , спеціальне.

За Вашим бажанням зможемо виробляти і оригінальний дизайн відповідний інтер'єру Вашого ресторану. Ми працюємо з деревом, латунню, міддю, н.ж. сталлю, декоративним і натуральним каменем, комбінаціями всіх матеріалів. Якість готового пива прямо пов'язане з якістю вихідної сировини, тому пропонуємо прямий зв'язок з найкращими постачальниками сировини і матеріалів, а так само рекомендуємо скористатися роботою досвідченого професійного пивовари з Чехії. Обов'язково проводимо навчання Вашого персоналу, пропонуємо довгострокове спостереження за якістю виробленого Вами пива, а також видаємо рекомендації щодо його поліпшення.

Якщо Вас зацікавила наша короткий опис процесу виробництва пива в ресторанній пивоварні, рекомендуємо докладно ознайомитися з нашою комерційною пропозицією і узагальненим оглядом виробництва пива.

Завершимо старим гаслом пивоварів - "Дай Боже щастя!".

 
Авторизація
Голосування
Якому пиву віддаєте перевагу